Home ยป Afspraak Inplannen

Als student van de School voor Journalistiek Utrecht kan je voor diverse vormen van ondersteuning een afspraak maken met een instructeur.

We maken hiervoor gebruik van het Bookings systeem van Microsoft. Onderaan deze tekst vind je een knop waarmee je in dat bookingssysteem terecht komt en een afspraak in kan plannen.

Voor het zover is, hieronder wel nog even wat huisregels en wat meer uitleg over de verschillende afspraaktypes:

Voorrang

Tijdens uitzendweken van het tweedejaarsvak YOU hebben op woensdagen en donderdagen afspraken voor “doorloopjes” van audio- en videomontages welke gebruikt gaan worden in de uitzendingen van die week te allen tijde voorrang op andere afspraken.
Om deze reden kan het dus zijn dat jouw afspraak geannuleerd wordt. Is dat het geval? Plan hem dan gerust opnieuw in, maar wel op een andere dag!

Aanpassen/Annuleren

Na het boeken van een afspraak ontvang je een e-mail ter bevestiging.
In deze e-mail vind je tevens de knop “Opnieuw inplannen”. Gebruik die knop wanneer je de afspraak wilt aanpassen (in het systeem noemen ze dit “opnieuw inplannen”) of annuleren.

Telefonisch interview (vorkje)

Op dit moment zijn er nog geen faciliteiten waarin je zelfstandig een telefonisch interview op kan nemen. Voor nu plan je een afspraak in met een instructeur, die dan samen met jou de radiostudio in gaat. De instructeur verzorgt dan alle techniek.

“Doorloopje … Montage” vs “Hulp bij …”

Het afspraaktype “doorloopje” is de allerlaatste stap in het montageproces. Er volgt dan een laatste technische controle van de montage door een instructeur, waarbij je tevens feedback krijgt die je de volgende keer kan gebruiken om jouw volgende montage naar een nog hoger niveau te tillen.

Het afspraaktype “hulp bij” is bedoeld voor alle andere vormen van hulp. Dit kan bij de montage zijn, maar ook al daarvoor (inregelen opname apparatuur) of daarna (publicatie).